Η οικογένεια Μίχου διατηρεί αναλλοίωτη την παράδοση της κλασσικής ελληνικής τυροκομίας. Μεταναστεύοντας από το Καρατζάκιοϊ της Ανατολικής Θράκης ο Τριαντάφυλλος Μίχος συνέχισε την οικογενειακή κτηνοτροφική παράδοση στη Δορκάδα της Κεντρικής Μακεδονίας συνεισφέροντας και αυτός στη δημιουργία του ονόματος της περιοχής που σήμερα είναι συνυφασμένο με τα υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα. Το εργαστήρι μας συνεχίζει σήμερα την οικογενειακή παράδοση συμβάλλοντας στην ευρύτερη οικονομία της περιοχής.
Διοίκηση
Πωλήσεις
Διοικητική υποστήριξη
Οδηγός – Διανομέας
Οδηγός – Διανομέας
Yπεύθυνος παραγωγής γιαουρτιού
Τυροκόμος