ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Η οικογένεια Μίχου διατηρεί αναλλοίωτη την παράδοση της κλασσικής ελληνικής τυροκομίας. Μεταναστεύοντας από το Καρατζάκιοϊ της Ανατολικής Θράκης ο Τριαντάφυλλος Μίχος συνέχισε την οικογενειακή κτηνοτροφική παράδοση στη Δορκάδα της Κεντρικής Μακεδονίας συνεισφέροντας και αυτός στη δημιουργία του ονόματος της περιοχής που σήμερα είναι συνυφασμένο με τα υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα. Το εργαστήρι μας συνεχίζει σήμερα την οικογενειακή παράδοση συμβάλλοντας στην ευρύτερη οικονομία της περιοχής.

Οι ανθρωποί μας

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

Διοίκηση

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Πωλήσεις

ΔΡΟΓΓΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΡΟΓΓΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Διοικητική υποστήριξη

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Οδηγός – Διανομέας

ΚΟΡΚΟΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΟΡΚΟΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Οδηγός – Διανομέας

ΡΟΥΣΙΤ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΡΟΥΣΙΤ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Yπεύθυνος παραγωγής γιαουρτιού

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Τυροκόμος