ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ:

16  λεπτές φέτες από 1 μακριά φραντζόλα ψωμιού

250 γρ. κατσικίσιο τυρί Μίχου Δορκάδος, κομματιασμένο

1/4 φλιτζ. Τσαγιού μέλι θυμαρίσιο

1/2 φλιτζ. τσαγιού καρύδια, χοντροκομμένα, ψημένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150°C. Τοποθετούμε το τυρί στις φέτες του ψωμιού και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ρηχό ταψί σε μία στρώση. Ψήνουμε τις φέτες στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν οι άκρες του

 

Μία εύκολη συνταγή, που την υλοποιείτε σε 30’.

Υπολογίστε περίπου 240 θερμίδες τη φετούλα.

Pin It