ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Η οικογενειακή παράδοση και η τέχνη της Δορκάδας στην παρασκευή γιαουρτιού κορυφώνονται στο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με την  γνωστή «πέτσα», την επιφανειακή στιβάδα με το περισσότερο λίπος

Η οικογενειακή παράδοση και η τέχνη της Δορκάδας στην παρασκευή γιαουρτιού κορυφώνονται στο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με την  γνωστή «πέτσα», την επιφανειακή στιβάδα με το περισσότερο λίπος

Γιαούρτι από κατσικίσιο γάλα που έχει ίση ή και ανώτερη θρεπτική αξία του αγελαδινού γάλακτος σε βιταμίνες Α, Β1 και Β2. Το κατσικίσιο γάλα Μίχου Δορκάδος, είναι εύπεπτο και έχει μικρότερη ποσότητα

Γιαούρτι από κατσικίσιο γάλα που έχει ίση ή και ανώτερη θρεπτική αξία του αγελαδινού γάλακτος σε βιταμίνες Α, Β1 και Β2. Το κατσικίσιο γάλα Μίχου Δορκάδος, είναι εύπεπτο και έχει μικρότερη ποσότητα

Κλασσικό γιαούρτι από αγελαδινό γάλα με πέτσα που προσφέρει στην υγεία τα  πολύτιμα οφέλη του ελληνικού παραδοσιακού γιαουρτιού με τον συνδυασμό πρωτεϊνών και προβιοτικών που περιέχει. Με την

Κλασσικό γιαούρτι από αγελαδινό γάλα με πέτσα που προσφέρει στην υγεία τα  πολύτιμα οφέλη του ελληνικού παραδοσιακού γιαουρτιού με τον συνδυασμό πρωτεϊνών και προβιοτικών που περιέχει. Με την